- Annons -

Smederna värvar från Västervik: ”Gillade verkligen stället”

Det blev en fredag som innebar många nyheter från den svenska ligan. En av nyheterna är att Jaimon Lidsey byter Västervik mot Eskilstuna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Det har spekulerats en tid kring Jaimon Lidsey, flera rykten har placerat honom i Smederna. Under fredagen fick vi det bekräftat, den 23 årige- australiensaren kör för Smederna den kommande säsongen.

– När jag kom till Eskilstuna den här säsongen gillade jag verkligen stället. Det är en bana som är lite utmanade för mig så jag kommer till Eskilstuna för att utmana mig själv att bli en bättre förare på banor jag inte är van vid. Jag tror att laget kommer bli jättebra! Många förare stannar och stämningen är jättebra så jag hoppas att jag kan passa in på ett bra sätt. Mina planer för nästa år är att fortsätta utvecklas och såklart nå alla mina personliga mål samt göra klubben stolt. Smederna har varit väldigt bra och vunnit guld. Förhoppningvis kan jag vara en del i att Smederna vinner ett till guld, säger Jaimon Lidsey till Smedernas Facebooksida.

Jaimon Lidsey ansluter med ett snitt på 1.370 poäng per heat.

Smederna 2023
Robert Lambert, 2.121
Pontus Aspgren, 2.095
Kacper Woryna, 2.018
Michael Jepsen Jensen, 1.557
Jaimon Lidsey, 1.370
Joel Andersson, 1.152
Philip Hellström Bängs, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna