- Annons -

Vårt avslöjande stämde – polacken stannar i klubben: ”Får alltid 100 procent”

Smederna har presenterat sin femte förare inför nästa års säsong. Det är Patryk Wojdylo som är klar för en fortsättning.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Patryk Wojdylo kom till Smederna inför säsongen 2022. Efter några bra matcher första året i klubben så gick det tyngre i år. Vi har tidigare skrivit om att Wojdylo ska vara klar för en fortsättning i klubben. Nu bekräftas det från klubbens sida.

– Jag gillar att vi alltid får 100% från Wojdylo även fast han varit lite in och ut från startsjuan. Han viker aldrig ner sig och är inte rädd för att gå ut i “skiten” igen även om han kraschat i sitt tidigare heat. Patryk har rätt inställning och är en personlighet vi gillar att ha i Smederna. Han är en duktig starter och kan han utveckla sin fart på banan även i Sverige kan han spela en nyckelroll för oss nästa säsong, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson till klubbens hemsida.

Smederna 2024
Grzegorz Zengota, 1.571 (NY)
Patryk Wojdylo, 1.250
Philip Hellström Bängs 1.098
Joel Andersson 0,500
Anton Jansson 0.500 (NY)

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna