- Annons -

Vargarna förlänger med svensken: ”Stort förtroende”

Under fredagseftermiddagen står det klart att Christoffer Selvin fortsätter i Vargarna den kommande säsongen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Christoffer Selvin hade en olycksdrabbad säsong då han bröt handleden i säsongens första match i Bauhausligan. Det gjorde att det inte blev så många matcher för honom under 2023.

Nu står det klart att han 2024 kommer att representera Vargarna i Bauhausligan.

– Förra året började bra men redan första matchen i Bauhaus-ligan så var olyckan framme, jag fick 3 stycken frakturer (armbågen, underarmen och handleden). Så det blev operation och vila. Men jag lyckades komma tillbaka och ta ett silver ihop med Vargarna, säger Christoffer Selvin till klubbens hemsida.

– Verkligen jättekul och spännande att Vargarna nu går upp till Bauhausligan. Det är en seriös klubb och jag hoppas att vi ska kunna utvecklas tillsammans. Jag känner stort förtroende för klubben och jag tror att det kommer bli ett riktigt roligt 2024, fortsätter han.

- Annons -

Vargarna 2024
Marcin Nowak, 1.457
Mateusz Tonder, 1.250
Kevin Juhl Pedersen, 1.250
Willy Andersson, 0.500
Christoffer Selvin, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna