- Annons -

Vaclav Milik: ”Har inte laget för att vinna men…”

Tjeckien gör sig redo för kvällens tävling i Wroclaw, Vaclav Milik medger att laget kanske inte vinner. Däremot så kan de nå Race Off.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I depån i Wroclaw laddar Vaclav Milik för tisdagens semifinal, han ursäktar sig för att hans engelska inte är så bra. Engelskan är det dock inte något fel på.

Tjeckien är inte favoriter, men de kan mycket väl ha chansen att gå vidare i tävlingen. Milik berättar om förutsättningarna.

– Banan ser riktigt bra ut, vi har ett bra team tycker jag. Vi har kanske inte riktigt laget som krävs för att vinna, men förhoppningsvis kommer vi trea och går till Race Off, säger Vaclav Milik.

- Annons -

Vad blir viktigt för att ta er vidare?

– Starterna kommer bli väldigt viktiga. Banan är hal så det gäller att vara med från tejpen. Det är en riktigt bra bana här i Wroclaw.

Foto: Erik Kruse

Inledningen på årets säsong är han tillfreds med. Även om han haft en lite tyngre period i Sverige den sista tiden.

– Det har varit bra för mig i Ekstraliga i år. Det har gått lite upp och ner men för det mesta så har jag presterat på en hög nivå skulle jag säga, avslutar Vaclav Milik.

Smolinski mirakulöst tillbaka i det tyska landslaget: ”Skulle inte kunna gå igen”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna