- Annons -

Uppgifter: Berntzon ser ut att lämna – Holder ersätter

Det ser ut att bli ett klubbyte för Oliver Berntzon i Polen. Det verkar nämligen som att han har kört sin sista match för Ostrow.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Oliver Berntzon har de senaste säsongerna kört för Ostrow i Polen. Han hintar nu själv om att han mest troligt har gjort sin sista match i klubben. Enligt Infostrow.Pl ska han efter söndagens semifinaluttåg mot Zielona Gora ha sagt att han nu mest troligt har kört färdigt i klubben.

Han ska även ha sagt att han kommer att ersättas av Chris Holder den kommande säsongen. Enligt Sportowefakty kommer förväntas Holder bli presenterad av klubben som huserar i andraligan inom en snar framtid.

Chris Holder körde den gångna säsongen för Leszno i Ekstraliga. Vilken klubb som Oliver Berntzon ser ut att hamna i är ännu oklart.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna