- Annons -

Tredje heatledaren klar för Solkatterna ”Det var aldrig någon tvekan”

Under onsdagskvällen gick Solkatterna från Karlstad ut med sin femte förare och tredje tilltänkta heatledare för kommande säsong.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det handlar om Kumlasonen Jonatan Grahn som väljer att förlänga med klubben. Hans första år i klubben när Solkatterna var tillbaka i Allsvenskan under 2023 slutade med 84 inkörda poäng baserat på 55 heat och 10 matcher. 

– Det var aldrig någon tvekan om att vi ville förlänga med Jonatan som ingår i vårt samarbete med Indianerna. Han hade en lite tyngre säsong i år men vi vet vilken kapacitet han besitter och det visade han prov på i slutet av säsongen, säger Solkatternas lagledare Robert Eriksson. 

– Vi vill bygga ett stabilt lag som kan utmana motståndet mer kommande säsong. Det blir en mix av lite mer rutinerade förare och unga talanger sen får vi se om det faller väl ut. 

- Annons -

Jonatan Grahn går in på snittet 1.527 kommande säsong i Allsvenskan. 

Solkatterna 2024
Victor Palovaara, 2.339
Damir Filimonovs, 2.000 (NY)
Joel Andersson, 1.688 (NY)
Jonatan Grahn, 1.527
Rasmus Karlsson, 0.500 (NY)

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna