- Annons -

Stjärnan stannar i Nyköping ” Jag vill fortsatt vara med på resan”

Nyköpingslaget Griparna gick under torsdagsförmiddagen ut med en glädjande nyhet för fansen. Nämligen att Kim Nilsson förlänger med klubben.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Kim Nilsson har flera säsonger bakom sig i gripvästen. Den gångna säsongen blev det totalt 6 körda matcher för klubben i Allsvenskan. Han körde in 82 poäng på 30 heat vilket gav ett snitt på 2.733 poäng per heat.

– Jag ska inte säga att det var ett enkelt val att stanna. Men jag känner att vi är värda så mycket mer än vad vi lyckades med under årets säsong, och jag vill fortsatt vara med på resan i Nyköping som verkligen är hemmaplan för mig. Jag har 15 minuter till banan hemifrån och det är också en av anledningarna till att jag väljer att köra i Allsvenskan. Enkelheten att kunna köra lokalt, säger Kim Nilsson.

Griparna 2024
Kim Nilsson, 2.733
Kenneth Kruse Hansen, 2.184
Anton Jansson, 0.650 (NY)

Tredje heatledaren klar för Solkatterna ”Det var aldrig någon tvekan”
- Annons -

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna