- Annons -

Tony Rickardssons krav för att tacka ja till Mästarnas Mästare: ”Mycket choklad i kylskåpet”

Tony Rickardsson medverkar i årets säsong av Mästarnas Mästare. För att tacka ja hade han ett väldigt specifikt krav.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tony Rickardsson är en av de stora idrottarna genom tiderna i Sverige. Trots det har han inte varit med i Mästarnas Mästare tidigare. Men i år var det dags.

–  Jag kan inte ens minnas första gången jag fick frågan. Nu känns det egentligen som 15 år försent, men jag har alltid velat göra det men inte prioriterat tiden.  Ju äldre jag har blivit, desto mer jag har känt att jag borde vara med. Så nu kände jag att det var dags och det passade med tiden. Jag svarade ja jättetidigt. Det här känns jättekul, säger han till Aftonbladet.

Utöver det så hade han även ett specifikt krav för att tacka ja.

- Annons -

– Jag ville att det skulle finnas mycket choklad i kylskåpet. Jag älskar choklad, säger han och skrattar.

– Men jag tror inte att jag ätit någon choklad alls, än. Jag blev erbjuden en Snickers, för de vet ju att jag gillar choklad. Men jag har varit så trött, allt har varit som en chock för kroppen, jag är ju inte van vid att ta ut mig så mycket.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna