- Annons -

Tony Rickardsson hyllas stort av Anja Pärson: ”En otroligt stor idrottare”

Tony Rickardsson och Anja Pärson har båda varit med i höstens inspelningar av Mästarnas Mästare. Nu hyllas den sexfaldige världsmästaren stort.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tony Rickardsson gjorde ett stort intryck under inspelningen av SVT-succén Mästarnas Mästare.

– Att sitta på kvällarna och lyssna på Tonys alla historier var favoriten och jag hoppades att vi skulle få tid till det varje kväll, att han kunde berätta någon anekdot. Tony Rikardsson är ju en stor profil och allt som man har tänkt sig att han ska vara är han. Även på mjuka värden och att han biter ihop, han är en otroligt stor idrottare som förde samman gänget, säger Anja Pärson till SVT Sport.

Även under tävlingarna imponerade Tony Rickardsson på Anja.

- Annons -

– Han är äldst i gruppen, alla hade respekt för honom. Han var absolut en av allas favoriter. Det syntes så tydligt på Tony när det gällde, då knöt han näven och tänkte nu…, han var den där jokern som man inte visste vart man hade. Att Joel Lundqvist skulle kasta över någon grej det visste vi ju, men vi hade svårare att mäta vart Tony var. Han var den som överraskade hela tiden.

Mästarnas Mästare har premiär den 4 februari.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna