- Annons -

Dansken avslutar karriären: ”Det känns rätt nu”

Under tisdagsförmiddagen står det klart att Hans Andersen avslutar karriären, det meddelar han på Facebook.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Hans Andersen har haft en otroligt lång karriär. I Sverige har han bland annat gjort 16 säsonger för Dackarna.

Men nu är karriären över, det meddelar han under tisdagen.

– Det är någonting som jag har tänkt mycket på under vintern och över julen. Det känns rätt nu, tiden är inne. Jag lider inte av skadorna jag har haft utan jag kan fortfarande gå och springa. Det var fantastiskt att vara den första danska föraren att vinna i Parken, det var fantastiskt att vinna Lag–VM guld i Vojens inför 18500 åskådare 2008. Jag är väldigt tacksam över allt jag fått uppleva och alla vänner jag fått inom speedwayen. Nu vill jag fokusera på mina barn och min fru, skriver Hans Andersen på Facebook.

Tony Rickardsson hyllas stort av Anja Pärson: ”En otroligt stor idrottare”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna