- Annons -

Tjeckien vidare efter rysare: ”Tack till Vaclav Milik”

Den första semifinalen i Lag-VM kördes under tisdagskvällen och det blev en riktig rysare om den sista platsen till Race Off.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tyskland och Tjeckien följdes åt hela semifinalen och det hela avgjordes i det sista heatet. Där kunde Tjeckien avgöra och knipa tredje platsen och ta sig vidare till Race Off.

– Det känns bra att ta sig vidare och jag skulle vilja säga tack till Vaclav Milik för ett bra jobb. Han körde in viktiga poäng och bidrog starkt till en bra lagsammanhållning säger Jan Kvech på presskonferensen.

Vaclav Milik var en stor anledning till att Tjeckien tog sig vidare.

Vaclav Milik var under tisdagskvällen placerad som nummer fem i laget och kunde kastas in när som i matchen vilket Jan Kvech beskriver som lite problematiskt då man inte vet när han ska köra. Nu väntar ett tufft Race Off för det tjeckiska laget på fredag där den sista finalplatsen står på spel.

- Annons -

– Vi är ett bra lag och har en bra lagsammanhållning så vi får se hur det kommer gå på fredag, avslutar Jan Kvech.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna