- Annons -

Thörnblom tillbaka på cykeln: ”Lite oklart”

Mathias Thörnblom tränade under onsdagseftermiddagen i Gislaved. Det var första gången han satt på cykeln sedan kraschen i slutet av april.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Mathias Thörnblom har fått i stort sett hela säsongen förstörd efter att han brutit foten i Polen. Nu är han dock på väg tillbaka. De första träningsvarven är gjorde.

– Det kändes bra, det är alltid skönt att vara tillbaka på hojen. Det var lite obekvämt och jag kände lite smärta i foten så vi får se hur den mår imorgon. Jag körde för att prova och se hur foten reagerar, så vi får hoppas på det bästa, skriver Mathias Thörnblom i ett SMS.

När han kan tävla igen är för tidigt att säga, det kommer visa sig de närmaste dagarna.

- Annons -

– Det är Lite oklart när jag tävlar igen, jag får som sagt avvakta och se hur det känns i foten nu några dagar efter och ta ett beslut då om det är möjligt att vara tillbaka denna säsongen.

Hur mycket tappar man av att stå vid sidan av så länge som du har gjort?

– Man tappar väl mest lite tävlingstempo och lite av de mjuka rörelserna på hojen, annars tycker jag inte att man tappar så mycket, avslutar Mathias Thörnblom.

Thörnblom är den här säsongen utlånad från Lejonen till Piraterna.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna