- Annons -

Teurnberg om Janowski och Doyleryktet: ”Det är så dumt faktiskt”

Det går rykten om att Maciej Janowski, enligt Eskilstuna Kuriren ska Smederna vara ute efter stjärnan. Samtidigt finns det uppgifter kring att Jason Doyle skulle vara aktuell för en återkomst till Dackarna.

- Annons -

Mikael Terunberg ger sin syn på Janowski situationen.

– Så är det hela tiden. Många jagar förare och det är inget konstigt med det. Det var hur många som helst som jagade Lebedevs, Bewley och Jensen också. Jag har också pratat med förare, men jag håller tyst om det. Avtal går ut och då är det fritt fram att prata med förarna, säger Mikael Teurnberg till Dagens Vimmerby.

Om Janowski blir kvar i Dackarna eller inte står skrivet i stjärnorna.

– Man vill behålla alla förare, men sedan är det en ekonomisk fråga också. Jag har en budget att ta hänsyn till och det är många saker som spelar in. Jag har två platser kvar att fylla och det är många parametrar som spelar in. Vi har på oss till den 28 februari och för mig är det ingen brådska. För vissa verkar det vara en tävling att få ihop laget så fort som möjligt. Det finns många ramar och parametrar att ta hänsyn till och att en klubb rycker i Janowski är inget unikt. Man hör av sig till alla våra bästa förare.

- Annons -

Att Jason Doyle skulle vara på väg till Dackarna är det enligt Teurnberg inte tal om. Det ska röra sig om ett felaktigt rykte.

– Det är helt fel och det kan jag dementera. Det är så dumt faktiskt. Det går inte ens att få in honom snittmässigt. Doyle är en fantastiskt duktig förare och var tongivande i guldlaget 2021, men vi kan inte få in honom rent matematiskt. Jag vill inte ha världsstjärnor som kör varannan match och vi har redan Lebedevs, Bewley och Jensen. Bewley är vår nummer ett. Han är 25 år och ser framtiden här. Vi bygger laget runt honom och hans höga snitt och då finns inte utrymme för Doyle, avslutar Mikael Teurnberg.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna