- Annons -

Tai Woffinden om sin skada: ”Minns inte att jag var med på prisutdelningen”

Tai Woffinden kraschade hårt under söndagen, britten var precis tillbaka efter sin handskada när han smällde igen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Tai Woffinden bröt handen i Cardiffs Grand Prix. Tre veckor senare satt han återigen på cykeln när den polska finalen avgjordes. I sitt tredje heat för kvällen var olyckan framme för Woffinden igen. Det var en otäck smäll.

– Jag har en kraftig hjärnskakning, jag minns ingenting från heat sju till att jag tog emot medaljen på prisutdelningen. Jag har haft huvudvärk sedan i söndags, skriver Tai Woffinden på Facebook.

– Jag kom tillbaka för tidigt och fick betala priset för det. Jag behöver tid för min kropp att återhämta sig och vila. Tack för stödet, avslutar Tai Woffinden.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna