- Annons -

Tai Woffinden gick vidare fort: ”Sippar på en amaretto sour”

Tai Woffinden gjorde en av sina bästa GP-tävlingar på en bra stund, i alla fall om man tittar på farten och beslutsamheten. Trots det gick han inte till semi. Hur tog stjärnan det? Jajamensan, du gissade rätt, han tog det med en klackspark.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tai Woffinden uppgav i en intervju till Speedwayfans.se inför tävlingen i Warszawa att han nu har hittat farten igen, han har gjort en förändring i motorn som skulle göra stor skillnad. Det gjorde den också till stor del, Tai kom ut starkt och visade upp väldigt god fart. Trots det så stannade han på sex poäng.

Bara någon minut efter det dök det upp ett inlägg på Tai Woffindens sociala medier. Då var siktet fullt inställt på hans efterfest, där han skulle vara DJ.

”Jag har gjort flera förändringar i rätt riktning den senaste veckan. Att ta med sig det positiva är ett steg i rätt riktning. Jag gjorde ett dumt misstag i heat 16 som kostade mig semifinalplatsen. Nu blickar jag framåt mot nästa GP-tävling. Jag tackar som alltid för er support. Jag sippar just nu på en amaretto sour med min sidekick Faye Woffinden. Vi ses på efterfesten, tack för nu Warszawa, alltid ett nöje, skriver Tai Woffinden på Facebook.

Lindgren förlorade mycket mark – men det här var en seger för speedwayen
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna