- Annons -

Svensktrio kör vidare i guldlaget ”Jag har en hunger att fortsätta resan”

Klubbarna är i full gång med att skriva kontrakt med förare inför nästa år. Idag släppte årets allsvenska vinnare tre viktiga pusselbitar i lagerbygget kommande säsong.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Förarna det handlar om är svensktrion Filip Hjelmland, Avon Van Dyck och Sammy Van Dyck som alla tre var väldigt viktiga under Njudungarna första säsong i Allsvenskan efter konkursen.

Filip Hjelmland som snittade 2,441 poäng per heat inklusive slutspel är väldigt nöjd över att stanna i klubben.

– Vi satte oss ner ganska omgående efter säsongen och utvärderade det som har varit men också vad vi kan förbättra och hur vi ser på framtiden. Jag har en hunger att fortsätta resan tillsammans med Njudungarna för en lång tid framöver och jag ser fram emot att fortsätta jobba med Affe på det här. Det var en ny resa vi startade ifjol och nu har vi fått ett års erfarenhet att lägga på det här. Jag tror nästa år bara kan bli ännu bättre, säger Filip Hjelmland till Vetlanda Posten.

- Annons -

Bröderna Avon och Sammy Van Dyck utvecklades enormt under 2023 och båda höjde sina snitt i Allsvenskan. Kan deras utveckling fortsätta i samma takt kommande säsong lär Njdungarna åter utmana om guldet i Allsvenskan.

Njudungarna 2024
Filip Hjelmland, 2.462
Sammy Van Dyck, 1.345
Avon Van Dyck, 1.055

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna