- Annons -

Johannes Wahlberg slutar som lagledare: ”Hade önskat att det fanns mer än 24 timmar”

Johannes Wahlberg var lagledare för Örnarna i Allsvenskan under den gångna säsongen. Någon fortsättning blir det dock inte.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har varit ett frågetecken kring om Johannes Wahlberg ska fortsätta som lagledare för Örnarna eller inte. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning

– Jag hade önskat att det finns mer än 24 timmar på ett dygn, men det gör det dessvärre inte. Ett svårt beslut att ta, men jag känner att jag behöver vara mer närvarande hemma och kunna fördela min energi på mitt ordinarie arbete.

Även om han inte blir klar i klubben så är han nöjd med att ha fått leda laget under en säsong.

- Annons -

– Väldigt glad och tacksam för att Örnarna gav mig förtroendet. Jag hade gärna velat fortsatt, men jag måste samtidigt ta ett klokt beslut.

Intresset för klubben finns dock kvar.

– Jag kommer fortsatt följa klubben med intresse och är så klart behjälplig om det är något, avslutar Johannes Wahlberg.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna