- Annons -

Svenskarna blandade och gav – han lyckades bäst: En av mina favoritbanor”

Under fredagskvällen möttes Gniezno och Landshut i den polska tredjeligan. Hemmalaget kunde vinna med 55–35.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I mötet var fyra svenskar med. Victor Palovaara, Kim Nilsson och Antonio Lindbäck körde alla för gästande Landshut. Casper Henriksson försvarade hemmalagets färger.

Gniezno gjorde ett ryck tidigt i matchen. Efter fyra raka femettor de fyra inledande heaten så var matchen mer eller mindre död. Landshut kom igång lite efter det, men det var inte i närheten av att räcka.

Antonio Lindbäck blev bästa svensk, han plockade 11 poäng

- Annons -

– Jag gillar den här banan, det är en av mina favoriter när den är preparerad på rätt sätt. Den är lite halare än vad den brukar vara, men det finns en del material på utsidan. Den är riktigt bra, sa Antonio Lindbäck i Canal+.

Victor Palovaara hade en tung kväll, efter två raka nollor fick han inte köra mer. Casper Henriksson noterades för 5+2 poäng på fyra heat, Kim Nilsson tog 9+1 på fem och Antonio Lindbäck plockade 11 poäng på sex heat.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna