- Annons -

Så gör Dackarna efter Wahlqvists skada: ”Tål inte fler skador nu”

Dackarna har bekymmer med skador på flera förare just nu. Den sista i raden är Noel Wahlqvist som bröt båtbenet i matchen mellan Masarna och Griparna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Mitt i allt skadeelände så är det i alla fall ett besked som är positivt för Målillalaget. En av lagets stora stjärnor är tillbaka.

– Jag räknar med att Bewley är tillgänglig till tisdagens match mot Vargarna, men däremot är varken Brady Kurtz eller David Bellego aktuella till den matchen. Kurtz har ett ledband i foten som är av och behöver tid. Bellego ska göra comeback för Tarnow i helgen och kan förhoppningsvis köra för oss snart, säger lagledare Mikael Teurnberg till Vimmerby Tidning.

Skadan på Noel Wahlqvist kom olyckligt. Både för honom själv och Dackarna.

- Annons -

– Det var fel tidpunkt för Noel att åka på den skadan. Han har kommit igång bra den här säsongen och får nu ett uppehåll och missar viktiga tävlingar. Det gör vårt lag känsligt också. Vi tål inte fler skador just nu.

Det är redan nu klart hur Dackarna gör med uppställningen efter att Noel skadat sig.

– Avon van Dyck går in på tisdag. Han har precis kommit tillbaka efter en skada och gjort ett par matcher. Han skulle ha fått chansen snart ändå, men det blev lite tidigt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna