- Annons -

Stefan Klemetz favoriter från säsongen: ”Det behöver sporten”

Vi har bett några experter inom sporten att plocka fram några favoriter från den gångna säsongen. Här kommer Stefan Klemetz favoriter.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Stefan Klemetz har kommenterat Bauhausligan i många år, idag delar han med sig av några av sina favorithändelser under säsongen.

– Finalerna var en höjdpunkt. Jag gillade inramningen till dom båda matcherna med över 12 000 totalt på plats. De bjöds också på bra underhållning på banan.

– Fredrik Lindgren stod för en stark VM-säsong. Jämnheten imponerande. En väl värd framgång för Lindgren som kämpat i många år.

- Annons -

– Det var roligt att tre svenska förare kvalificerade sig för JVM. Det behöver sporten och starkt av Casper Henriksson att avsluta med pallplats. Och Rasmus Karlssons VM-guld på 250 va en bedrift. Det lovar gott inför framtiden.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna