- Annons -

Avslöjar: Han är klar för en fortsättning i Smederna

Smederna har kommit halvvägs med sitt lagbygge. Vi kan nu avslöja ett namn som enligt våra uppgifter ska vara klar för en fortsättning i klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Maksym Drabik inledde sin svenska karriär i Lejonen 2016. Det blev ingen lyckad debut då han redan i första tävlingen bröt lårbenet. Åren efter det gick det bättre, han vann dubbla JVM-guld och var en tongivande förare i Bauhausligan för sitt Lejonen.

Efter säsongen 2022 stod det klart att han lämnar Gislavedslaget. I maj 2023 stod det klart att Maksym Drabik var klar för Smederna.

På tio matcher fick körde han till sig ett snitt på 1.961 poäng per heat. Utöver resultaten på banan var han omskriven då han för det mesta vägrar att prata med media.

- Annons -

Nu kan vi avslöja att mycket tyder på att han är klar för en fortsättning i Eskilstuna. Om ingenting oförutsägbart händer så kör han för klubben under 2024.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna