- Annons -

Stark trivs med tillvaron inför avgörandet: ”Känner mig som hemma”

Under tisdagskvällen avgörs det vilka två lag som går vidare till semifinal i Bauhausligan. I Gislaved möts Lejonen och Indianerna i en spännande match.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Förra veckan lyckades Lejonen efter en jämn och svängig match vinna i Kumla med 47-43. Det gör att Gislavedslaget nu har fyrapoängs övertag i kampen om semifinalplatsen. Fyra poäng är inte så mycket, det kan gå snabbt att vända på.

Indianernas Johannes Stark konstaterar att det mest troligt blir en jämn tillställning.

– Den är öppen, vi är ett starkt lag, likaså Lejonen. Det kan gå åt båda hållen, men vi viker oss inte, konstaterar Johannes Stark.

För att lyckas vända och över två matcher plocka fler poäng än Lejonen så finns det främst en sak som kommer bli extra viktig.

– Det blir viktigt att alla gubbar levererar från 1 till 7, det räcker inte med en fullpottare och sen flopp på resten, även vi reserver måste leverera om detta ska gå vägen.

Foto: Erik Kruse

Hur ser du på formen?

- Annons -

– Helt okej, känner mig formstarkare idag än vad jag gjort för bara 2 veckor sedan, så det blir nog bra.

Johannes var i Gislaved och körde under söndagen, då var det division 1 som gällde. I den tävlingen plockade han 13 poäng på fem heat.

– Jag trivs bra i Gislaved, det är en lång och snabb bana.

Inför årets säsong så bytte Johannes Smederna mot Rospiggarna. Knappt två månader in i säsongen stod det klart att han byter klubb igen. Den här gången föll valet på Indianerna som behövde en ersättare för Gustav Grahn som tog timeout från sporten.

Den första tiden som han har spenderat i Kumlaklubben är han mycket nöjd med.

– Den har varit helt underbar. Jag känner mig som hemma, har nog aldrig känt mig så omhändertagen som jag gör i indianerna, avslutar Johannes Stark.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna