- Annons -

Stark inledning på årets säsong för profilen – jag är inte förvånad

Vargarnas värvning av Chris Harris känns bara mer och mer rätt. Den rutinerade britten har öppnat säsongen starkt. Och jag är inte förvånad.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Chris Harris är en sevärd förare som de senaste åren har jobbat på lite i det tysta. I England är han vass och det känns väldigt roligt att vi i år kommer få se honom i Sverige. Någonting vi inte gjort på tio år. Det glädjer mig verkligen att Vargarna signade honom, en bra förare för deras plånbok. Han ger verkligen allt hela tiden.

Hans avslutning på förra året var mycket bra. Under uppstarten av årets säsong har han lyckats följa upp det på ett bra sätt. Framförallt i den brittiska ligan. Där noterades han för 13 poäng på fem heat i premiären och 9 poäng på fyra heat i den andra omgången. Han har varit en ledare för sitt Oxford.

I de individuella tävlingarna, två stycken till antalet har han blandat och gett lite. Men han har slagit bra förare och stått för några fina styrningar.

- Annons -

Jag är inte förvånad över hans fina start, det är såhär bra han är. Det kommer den svenska publiken snart få lära sig på nytt.

Adam Holman
foto: Mathilda Bengtsson
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna