- Annons -

Fiaskot fullbordat, inställt i Hallstavik

Banan är inte bra i Hallstavik ikväll, det vet ni. Här kommer mina tankar om det.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det var paus i Hallstavik i cirka en timme. Anledningen? Banan gick inte att köra på trots att vädret är perfekt. Det är enligt mig helt ofattbart. Varför bröt man inte tävlingen redan när de första förarna helt oprovocerat körde omkull. När några av världens bästa förare inte kan hantera cyklarna borde det kanske ringa någon klocka. Men icke, man fortsatte att riskera förarnas liv.

Att förarna riskerar att skadas är såklart det allvarligaste. Men att man inte har någon respekt för den publik som har tagit sig dit är också helt otroligt. Det finns en anledning till att ställa in en tävling som är tillåtet enligt mig. Det är om regnet står som spön i backen. Gör det inte det ska det köras.

Sådana här tävlingar skadar sporten något oerhört. Vi lämnar det där, sportens PR för den här kvällen är förstörd. Låt oss nu säkra förarnas hälsa framöver. Ni borde ställt in redan när ni märkte av problemen.

- Annons -

Vi lär få skäl att återkomma till detta.

Tävlingen kommer nu att köras om vid ett senare tillfälle.

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna