- Annons -

Världsstjärnan om banan: ”Ska jag vara helt ärlig så….”

Det pågår just nu en tävling i Hallstavik mellan Rospiggarna och Indianerna. Så här långt är banan i fokus.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I Hallstavik har banan hamnat i fokus efter flera vurpor och res tidigt i tävlingen. C Mores Linus Sundström är skeptiskt.

– Det här ser oroväckande ut. Krakowiak leder med en halv raka men lyckas ändå inte kontrollera cykeln på grund av underlaget. Det ser inte bra ut alls, säger Linus Sundström i C Mores sändning.

– Det krävs en stor insats för att banan ska bli bra fortsätter. Det är alldeles för dåligt, vi har hållit på med speedway hur länge som helst och vi kan fortfarande inte få till en bra bana. Det är ett hån mot publiken som är här, fortsätter Linus Sundström.

- Annons -

2012-års världsmästare Chris Holder är även han mycket missnöjd.

Linus Sundström är skeptisk till dagens bana.

– Ska jag vara helt ärlig så är banan värdelös, säger Chris Holder.

Det har så här långt varit tre vurpor på sju heat. I många av heaten har förarna haft stora problem att ta sig runt fyra varv.

Indianerna leder matchen med 17–25.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Problemet är troligtvis att SMHI har deklarerat regn nu i 2 dagar , man blir då återhållsam med att vattna upp banan fullt upp vilket sedan straffar sig när inget utlovar regn kommer. Om mm ” dränkt” banan 1-2 dagar före oc det sedan blir rejält med regn ons-torsd. ja då blir det stora problem även de m banan. Banans matrial består till stor del av skifferstybb som kommer ursprungligen fr Hällanrottet å är ett fett mtrl. som är stabilt om det be- handlas rätt. Jag anser att väderleksrapporterna fr SMHI är orsaken till det tragiska förhållandena. C-G Wennerberg , som tillhandahållit banmatrialet fr bl annat GP tävlingarna på Stadion och även banläggare på GP i Göteborg & Sthlm .

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna