- Annons -

Speedway på riktigt – höga kostnader, konstiga regelverk och fusk: ”Folk fuskar ju för fan i familjespel”

I dagens avsnitt av vår podd som vi valt att kalla för Speedway på riktigt pratar vi om fusk, regelverk kring det och vad man hade kunnat göra för att underlätta för förarna kostnadsmässigt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

I vår nya poddsatsning pratar Oliver Berntzon och Peter Ljung om olika ämnen inom speedwayen. I dagens avsnitt pratar vi om fusk och utveckling av cyklar och motorer.

– Folk fuskar ju för fan i familjespel, då är det klart att de fuskar när de kan tjäna miljoner på det, säger Peter Ljung.

Under en sittning i slutet av februari spelade vi in tre avsnitt. Avsnitten är delvis sammanhängande så jag rekommenderar att ni lyssnar på dem först. Vi är ännu inne i uppstartsfasen. Vi kommer fixa ett schysst intro och bättre redigering längre fram.

Lyssna på det tredje avsnittet nedan

- Annons -


Lyssna på det andra avsnittet nedan

Lyssna på det första avsnittet nedan


Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna