- Annons -

Så är statusen på Pawlicki – då hoppas han återvända

Piotr Pawlicki har en muskelskada. Det har gjort att han missat inledningen i England. Men snart kan han vara tillbaka.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piotr Pawlicki är en viktig förare för alla lag han kör i. Därav finns det ett stort intresse kring när han kommer att vara tillbaka på cykeln. Nu kommer stjärnan med ett positivt besked.

 – Rehabiliteringen går bra. Jag känner mig väldigt bra i kroppen och jag kan inte vänta tills jag är tillbaka på cykeln. Jag har nyligen träffat min doktor och allt ser bra ut. Jag kommer att träna på cykeln under nästa vecka, säger Piotr Pawlicki till klubbens medier.

Tanken är att Piotr Pawlicki ska vara tillbaka och tävla i England i slutet av mars.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna