- Annons -

Dackarna förlänger med VM-trean: ”Inte intresserad av att byta klubb”

Maciej Janowski är klar för en fortsättning i Målilla. Polacken är därmed klar för sin åttonde raka säsong i Dackarnas trupp.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dackarna och Maciej Janowski har en lång historia tillsammans, polacken har sedan han anslöt 2016 varit klubben trogen. En historia som nu förlängs med ett år, Janowski kommer nämligen fortsätta i klubben.

– Vi är jätteglada för den här förlängningen. Han är en viktig pusselbit i lagbygget och passar in bra på alla sätt. När det gäller 2023 har vi haft en bra diskussion under en längre tid. Redan vid den sista GP-tävlingen i Torun sa Maciej till mig att han inte var ett dugg intresserad av att byta klubb utan att det bara var Dackarna som gällde. Vi har varit överens en tid och nu är alla papper i ordning, säger Mikael Teurnberg till Dackarnas hemsida.

Maciej Janowski går in med ett snitt på 1.951 poäng per heat.

- Annons -

Dackarna 2023
Rasmus Jensen, 1.973
Maciej Janowski, 1.951
Andzejs Lebedevs, 1.638
Filip Hjelmland, 0.500
Ludvig Lindgren, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna