- Annons -

Smederna ute efter guldhjälten: ”Han är ju inte presenterad”

Grzegorz Zengota hade en riktigt fin säsong i Smederna 2022. Nu ser det ut som att han kan vara på väg tillbaka till klubben.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Grzegorz Zengota var en av Smedernas stora guldhjältar 2022. Inför årets säsong gick han till Rospiggarna. Nu ser det dock ut som att han kan vara redo för en återkomst.

– Jag gillar den typen av förare, han krigar och det är inget bullshit. Sen är det inget snack om att han gjorde det bra senast han var här, han snittade runt 1,5 poäng per heat och körde flera matcher som reserv. Och han hade en bra säsong i Polen i fjol där hans lag gick upp i högstaligan, så honom skulle man kunna tänka sig att det är, säger Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

Tidningen frågar Jerker om han är klar.

– Nej, han är ju inte presenterad, men det kan han ju bli. Så det är inte klart, men det kan ju bli klart. Han är intressant, så kan man väl säga.

- Annons -

En annan förare som Smederna varit i kontakt med är Andzejs Lebedevs som har gjort flera säsonger i klubben.

– Ja, vi har haft lite kontakt nu sen de körde klart för någon vecka sedan. Han har dock haft det jäkligt bra i Dackarna, så känslan säger att det blir svårt att få loss honom därifrån. 

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna