- Annons -

Nicki Pedersen återvänder efter tio år: ”Känner mig hemma”

Under tisdagsförmiddagen står det klart att Nicki Pedersen är klar för Rzeszów i den polska andraligan.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Under lördagen stod det klart att Rzeszów går upp till den polska andraligan. Bara några dagar efter det står det klart att Nicki Pedersen är klar för klubben. Det meddelas under en presskonferens.

– Jag vill be om ursäkt till fansen som fick vänta så länge innan vi kunde presentera det här. Jag ville komma tillbaka hit, det var tio år sedan jag var här och jag kände mig hemma när jag kom till staden. Jag ser fram emot nästa säsong, jag har redan börjat förbereda mig, säger Nicki Pedersen.

Nickis kontrakt är skrivet på 1+1 år där klubben har möjlighet att förlänga över säsongen 2025.

Nicki Pedersen körde den gångna säsongen för GKM Grudziadz i Ekstraliga. Han meddelade till Speedwayfans.se förra veckan att han även är intresserad av att köra i Sverige om han får rätt erbjudande.

Smederna ute efter guldhjälten: ”Han är ju inte presenterad”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna