- Annons -

Smederna förlänger med trio: ”Viktigt att behålla så stor del av guldlaget möjligt”

Under lördagkvällens gala meddelade Smederna att man förlänger med tre förare från årets säsong. Förarna det rör sig om är Robert Lambert, Pontus Aspgren och Michael Jepsen Jensen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under fredagen blev det officiellt att Philip Hellström Bängs är klar för Smederna. Under lördagen kan vi konstatera att ytterligare tre förare är klara. Det är tre förare som stannar från guldlaget.

– Det har varit viktigt för oss att få behålla en så stor del av guldlaget som möjligt. Därför känns det skönt att under festliga former kunna presentera tre kontraktförlängningar. Jepsen Jensen och Aspgren känner de flesta till nu. Dom har varit med på hela vår resa och känns som riktiga ur-smeder. Michael är en fantastisk lagkapten och gör ett grymt jobb i depån. Pontus fick årets säsong krossad av en skada men vi är övertygad om att han kommer komma tillbaka starkare än någonsin 2023. Robert var ny in i laget i år men kom verkligen in på ett perfekt sätt och har levererat på banan samtidigt som han är en härlig kille på sidan, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson till Smedernas Facebooksida.

Smederna 2023
Robert Lambert, 2.121
Pontus Aspgren, 2.095
Michael Jepsen Jensen, 1.557
Philip Hellström Bängs, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna