- Annons -

Lokala talangen fortsätter i Lejonen: ”Vill satsa långsiktigt”

Lejonens lag tar form mer och mer. Under fredagen släpptes Dominik Kubera, under lördagen meddelade klubben att Casper Henrikson stannar.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Casper Henriksson från Värnamo debuterade i Bauhausligan 2020. Den kommande säsongen blir hans fjärde i ligan. Att behålla Casper var viktigt för Lejonen.

”Egna produkter är oerhört viktigt att försöka skola och matcha fram i sin verksamhet. Inte minst gentemot publik och sponsorer. Det är dock långt ifrån alla klubbar i BAUHAUS-ligan som har förmånen att ha några. Lejonen har två på elitnivå och det har givetvis varit självklara för oss att erbjuda båda ett nytt kontrakt för nästa år. Oliver är redan presenterad och nu har vi även nöjet att presentera Casper Henriksson som lejonförare 2023.”, skriver klubben på sin hemsida.

Casper Henriksson går in med ett snitt på 0.500.

- Annons -

Lejonen 2023
Bartosz Zmarzlik, 2.800
Dominik Kubera, 2.061
Oliver Berntzon, 1.878
Mateusz Cierniak, 1.250
Casper Henriksson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna