- Annons -

Smart värvning – men han har oerhört mycket att bevisa

Vargarna presenterade Jakub Miskowiak som nyförvärv under torsdagen. En smart värvning som har oerhört mycket att bevisa.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jakub Miskowiak har några fina säsonger bakom sig, årets säsong kan dock summeras som en ren katastrof. Han hittade inte alls rätt och höll ungefär samma nivå som en division 1 förare.

Att Vargarna plockar upp en sån förare är ganska smart. Han har hög kapacitet, säkert sugen på revansch och han kostar sannolikt inte mycket pengar.

Samtidigt så har han oerhört mycket att bevisa. Ska han tillföra någonting till Norrköpingslaget så kommer det krävas att han höjer sig rejält.

- Annons -

Klockan börjar ticka på för Vargarna. När kommer den där stjärnan som kommer krävas? Miskowiak kommer de inte kunna luta sig på, även om det är en förare med hög potential så behöver alla lag en killer.

Det är tråkigt att behöva säga det men jag är inte övertygad så här långt. Nu har man förvisso gjort en ganska smart värvning, Vargfansen lär önska sig att de tre sista består av en smart värvning till och två riktiga stjärnor. Då ger jag den här truppen godkänt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna