- Annons -

Skämtsam stämning – därför kom förarna tillbaka till ligan: ”Pundet står ganska högt just nu”

Under onsdagseftermiddagen var det mediadag i den brittiska högstaligan. Ett nytt evenemang som bjöd på flera intressanta och roliga svar.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Det är ingen dålig satsning som britterna genomför för att skjuta fram sina positioner i media. Under onsdagen var samtliga ligaförare på plats på nationalarenan i Manchester.

Det är flera stora namn som har återvänt till ligan inför årets säsong. Maciej Janowski är ett av dem. Han berättar om vad som har fått honom att återvända till England.

– Det brittiska pundet står ganska högt, säger Maciej Janowski samtidigt som alla förare och mediarepresentater skrattar högt.

- Annons -

– Om jag ska vara ärlig så är det för att jag har känt att jag har saknat någonting de senaste åren när jag kört i Polen. Att köra i England kräver en del färdigheter. Jag är här för att påminna mig om hur man kan köra på vissa speedwaybanor. Det är den stora anledningen, och det brittiska pundet, avslutar Maciej Janowski med ett brett leende.

Tai Woffinden gör sin första säsong från start i ligan sedan 2014.

– Det är samma för mig, jag körde i Mildura under vintern (australiensiska sommaren) och jag kände att det är skitkul att köra på en så teknisk bana. Det tar tillbaka känslan av att behärska cykeln, ”Magic” pratar om samma sak. Det är någonting speciellt med de tekniska banorna när man knappt vet om man kommer komma runt, avslutar Tai Woffinden.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna