- Annons -

Senaste nytt i TV-frågan: ”Vi jobbar med att…”

Hur ser det egentligen ut med TV-frågan? Vi kollade läget med ESS ordförande Mikael Holmstrand.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

TV-frågan är ett ständigt aktuellt ämne inom speedwayen. Den senaste säsong är det ESS Play som harr gällt, innan dess var det C more. Mikael Holmstrand ger oss en uppdatering av läget.

– Den diskussion som alltid är såhär års är att Spring Media förhandlar brett med alla tv-bolag och mediehus. Det är precis samma sak i år, sen är det så att ESS Play är huvudkanal i år. Sen har vi en dialog med alla möjliga om det är någon som vill köpa någon enstaka match eller titta på något framåt. Men det finns inget papper på bordet, säger ESS ordförande Mikael Holmstrand.

Tanken är att det ska bli en högre kvalité på sändningarna i år.

- Annons -

– Vi jobbar med att utveckla sändningarna på olika sätt. Vi hoppas kunna konkretisera vad vi tänker med ESS Play om ungefär en månad. Det finns förbättringsdelar som vi kikar på. Det är ju alltid en kostnadsfråga vad man orkar med. Vi vill ju hålla nere produktionskostnaderna, dels om någon vill köpa in det och dels för att få snurr på ESS Play.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna