- Annons -

Så ska Max Fricke göra för att hitta jämnheten i GP-serien

Max Fricke är redo för en ny GP-säsong. För att lyckas bättre i år jämfört med förra året gäller det att hitta inställningarna tidigare i tävlingarna.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Max Fricke hade en säsong med blandade resultat förra året. Han vann i Warszawa för att knappt plocka någon poäng alls tävlingen efter.

I slutet av året drabbades han även av en tuff skada. I slutet av september bröt han bröstbenet. Nu har han återhämtat sig bra från skadan.

– Jag mår bra nu tack, jag har kört rehab under vintern och fått tillbaka min styrka. Det var kul att få chansen att köra i Australien.

Max Fricke är fit for fight igen. Foto: Erik Kruse

Säsongen 2023 ska bli lite av en nystart för Max och teamet.

- Annons -

– Vi vill få bättre placeringar i år, jag ser fram emot en nystart i Kroatien. Vi är riktigt taggade.

Hur ser du på att Lag–VM kommer tillbaka?

– Vi har inte kört Lag–VM på många år nu, jag ser fram emot att den kommer tillbaka. Enligt mig är det det bästa upplägget. Att representera Australien är alltid en ära, vi kommer ha ett riktigt bra lag.

Det finns främst en sak som Max behöver göra för att hitta en jämnare nivå den kommande säsongen.

- Annons -

– Jag tror att jag behöver hitta inställningarna snabbare. När man kommer till tävlingen behöver man veta hur man vill ha cykeln. Där känner jag att jag förbättra mig. Det är nog det viktigaste, men också det svåraste.

Hur ser du på den kommande säsongen med Indianerna?

– Laget ser bra ut, vi ska kunna prestera på en hög nivå tillsammans. Det är roligt att köra Indianerna, avslutar Max Fricke.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna