- Annons -

”En pallplats är alltid en pallplats”

Bartosz Zmarzlik slutade tvåa i Gorzows Grand Prix. Han var nära att vinna, men då stod Fredrik Lindgren för en elegant omkörning.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Även om Zmarzlik alltid går för segern så var han inte alltför nedslagen över att bli tvåa.

– Stort grattis till Fredrik, han körde om mig, men jag är väldigt glad över andraplatsen. Att vara på pallen är alltid en bra känsla. Självklart så är det speciellt för mig att köra i Gorzow, säger Bartosz Zmarzlik till FIMspeedway.com.

I och med att polacken växte upp i Gorzow så blir det naturligtvis speciellt att köra där.

- Annons -

– Det är inte alltid så lätt att köra här, det blir mycket press. Men jag är glad att jag kan hantera pressen i en situation likt den här. En pallplats är alltid en pallplats, som jag brukar säga.

Zmarzlik var obesegrad efter sina tre första heat. Sedan hände det någonting.

– Efter de tre första heaten gjorde jag ganska stora förändringar i ”setupen” för att testa lite. Inför semin och finalen gick jag tillbaka till det jag hade tidigare. Det kändes väldigt bra, jag kände att jag hade en cykel för att vinna. Men jag hade två dåliga varv i finalen, då tog sig Lindgren om.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna