- Annons -

Så ersätter Indianerna Grahn: “Fantastiskt kul att se honom i våra färger”

Gustav Grahn meddelade under onsdagsförmiddagen att han tar timeout från sporten. Nu har Indianerna gjort klart med en ersättare.

- Annons -

Det kom som en överraskning att talangen skulle ta en paus från sporten. Gustav Grahn är viktig för sitt Indianerna, därför var frågan hur han skulle ersättas?

Nu har svaret kommit. Det blir Johannes Stark som kommer in från Rospiggarna.

– Självklart är det tufft för att inte säga omöjligt att ersätta just Gustav då laget är ett sammansvetsat gäng vid detta laget men jag ser att Johannes skall passa bra in i gruppen och addera något nytt i positiv riktning, säger Peter Johansson till klubbens hemsida.

Tanken är att Stark ska köra redan nästa match för Kumlalaget.

– Jag har givetvis en tät dialog med Gustav och övriga kommentarer och lyckönskningar här känns överflödiga. Jag vill däremot tacka rospiggarna och främst Peter Jansson för en snabb och god dialog i vårt utsatta läge och det är fantastiskt kul att få se Johannes i våra färger redan i matcherna mot Västervik nästkommande vecka, avslutar Peter.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna