- Annons -

Rospiggarnas tre sista namn – två rutinerade förare och en startsnabb junior

Rospiggarna presenterar under torsdagen sina sista förare i truppen. Det var i grevens tid som klubben fick klart med sina sista förare inför 2024.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Det blir Sebastian Szostak, Jakub Jamrog och Dimitri Bergé som tar de sista platserna i truppen.

– När truppen nu är komplett har vi en del rutinerade förare men också en hel del unga förare som är på väg uppåt i karriären. Just till den rutinerade delen kommer Jamrog och Bergé kunna tillföra mycket. Jakub har kört på de flesta banorna i Sverige tidigare och de dagarna han får till det är han riktigt snabb. Jag tror han kommer få in en stabilitet i sin körning under årets säsong. Bergé är inkörd i Rospiggarna efter fjolårets säsong och vet vad vi står för som klubb. Det gör också att han kommer få träda fram lite mer i laget i år. Han tillförde mycket till harmonin förra året så det känns bra att han stannar, säger Peter Jansson till klubbens hemsida.

– Med Sebastian får vi in ytterligare en junior som är startsnabb och kan åka bra speedway. Jag har fått en del tips om honom och gillar det jag har sett. Det ska bli intressant att följa honom, forsätter Peter Jansson.

- Annons -

Rospiggarna 2024
Kai Huckenbeck, 1.558
Wiktor Przyjemski, 1.419
Jakub Jamrog, 1.318 (NY)
Dimitri Bergé, 1,435
Antonio Lindbäck, 1.389
Sebastian Szostak, 1.250 (NY)
Oskar Polis, 1.250 (NY)
Kacper Pludra, 1.250 (NY)
Victor Palovaara, 0.500
Dante Johansson, 0.500 (NY)
Jonny Eriksson, 0.500 (NY)

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna