- Annons -

Rospiggarna värvar talang: ”Kommer imponera på publiken”

Rospiggarna presenterar sin andra förare inför nästa säsong. Det är 17-årige Wiktor Przyjemski som är klar för klubben.

- Annons -

Wiktor Przyjemski är en av polens mest lovande förare. Nu står det klart att Rospiggarna har gjort klart med den unga talangen.

– Wiktor är en ung förare som aldrig ger upp och han är dessutom en duktig starter. Han är precis i starten av sin karriär och det ska bli intressant att se vad han kan lyckas åstadkomma. Wiktor har all potential att göra en bra debutsäsong i Bauhausligan och det ska bli väldigt roligt att vara en del av hans utveckling och karriär. Det är en förare som rospiggspubliken kommer imponeras av, skriver Peter Jansson i ett pressmeddelande.

Przyjemski ansluter med ett snitt på 1.800 poäng per heat. I den polska andraligan låg hans snitt 2022 på 2.200 poäng per heat.

Rospiggarna 2023
Kai Huckenbeck, 1.556
Wiktor Przyjemski, 1.800

- Annons -

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna