- Annons -

Svensken lämnar Rospiggarna för Lejonen

Daniel Henderson byter Rospiggarna mot Lejonen den kommande säsongen. Det meddelar klubben på sin hemsida.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter tre raka säsonger i Rospiggarna väljer Daniel Henderson att byta klubb. Ny klubbadress blir Lejonen från Gislaved.

– Svenska förare med 0,5 i snitt som verkligen kan vara med och slåss om poäng från reservplats är en bristvara i svensk speedway. Vi har redan förmånen att ha Casper i truppen men har hela tiden haft målet att ha två till nästa år för att kunna få plats med många av våra förare med höga snitt. Vi är därför väldigt glada att få hälsa Daniel Henderson välkommen till Lejonen 2023.

– Daniel kommer närmast från tre säsonger i Rospiggarna där han gjort sig känd som en riktig kämpe som aldrig ger upp. Han blir 32 år gammal nästa säsong, är otroligt vältränad och med en härlig passion för sporten. Han har en väldigt stark säsong bakom sig i Allsvenskan där han varit en av seriesegrarna Vargarnas bästa förare med ett snitt på 2,161 och han kommer köra kvar där även nästa år, skriver klubben på sin hemsida.

- Annons -

Lejonen 2023
Bartosz Zmarzlik, 2.800
Dominik Kubera, 2.061
Jaroslaw Hampel, 2.000
Oliver Berntzon, 1.878
Mateusz Cierniak, 1.250
Francis Gusts, 1.250
Matias Nielsen, 1.250
Casper Henriksson, 0.500
Daniel Henderson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna