- Annons -

Profilens tre favorithändelser från säsongen: ”Får vara lite egoistisk”

Vi har bett några profiler inom svensk speedway att ta ut tre händelser från säsongen som de tycker sticker ut lite extra.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Först ut är Viktor Stendahl. Han har drivit Facebooksidan Speedway det är grejer det i många år, han skriver även på denna sida och han är assisterande lagledare i Njudungarna. Här kommer hans tre favorithändelser från årets säsong.

Allsvenskt guld

– Först och främst få jag vara lite egoistisk och säga guldet i Allsvenskan tillsammans med Njudungarna. Även om det är förarna som har gjort det stora jobbet ute på banan och ska ha den stora elogen så känner man som lagledare en enorm stolthet över vad man lyckats åstadkomma. En mäktig känsla att få stå och ta emot en guldmedalj, något man alltid drömt om.

- Annons -

Lag-VM i Wroclaw

– En annan favorit från året är Lag-VM veckan. Det är något väldigt speciellt med dem evenemangen. Alla nationernas förare, förbundskaptener och fans samlas på ett och samma ställe under veckan. Och att få uppleva hela cirkusen på plats under hela veckan var mäktigt. Mer Lag-VM i framtiden!

Målillas Grand Prix

– Målillas Grand Prix tycker jag personligen var ett väldigt lyckat evenemang i år. Det var mycket aktivitet under två dagar med SGP4, SGP3 och slutligen SGP under lördagskvällen. Det blir helt annat när det hela tiden är något som händer kring arenan och det blir väldigt värt att åka dit.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna