- Annons -

Doyle och Fricke ser ut att lämna Indianerna: ”Kommer bli svårt att…”

I och med Indianernas värvning av Patryk Dudek ser det ut som att både Jason Doyle och Max Fricke kommer lämna klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under onsdagen stod det klart att Patryk Dudek är klar för Indianerna. Det gör att australiensarna Max Fricke och Jason Doyle ser ut att lämna klubben.

–  Vi vet sedan innan, utifrån de ekonomiska ramarna jag har att rätta mig efter, att det kommer bli svårt att behålla någon av dem utifrån de ersättningarna som de haft tidigare. De är inte avskrivna och jag har dialoger med dem, men vi står inte och faller med dem heller. Vi har erbjudit det vi kan, säger Peter Johansson till Nerikes Allehanda.

Tanken är att Patryk Dudek ska åka varje match. I vart fall så finns det en budget för det.

- Annons -

– Ja, absolut. Och han vill åka så mycket som möjligt men förstår om han inte skulle vara uttagen på grund av en konkurrenssituation. Men han räknar med att vara så bra att han ska köra alla matcher.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna