- Annons -

Privata problem orsaken till Madsens resultat: ”Försäkrar dig om att det inte är motorerna”

Leon Madsen ligger på en tiondeplats i GP-serien. Det finns visa anledningar som har påverkat så att det har blivit så.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Även om Leon Madsen kör riktigt bra i den polska högstaligan så går det tungt i GP-serien. Och det finns enligt dansken en tydlig anledning till det.

– Jag vet orsaken och jag kan försäkra er att det inte handlar om motorproblem, säger Leon Madsen till Sportowefakty.

– Det här är en svår fråga. Jag vet orsakerna till min sämre prestation i Grand Prix. Det råder ingen tvekan om att Grand Prix är mycket svårare än PGE Ekstraliga- matcherna. Det är en helt annan nivå. Ska man slåss om topplaceringen i GP måste man vara hundratioprocent mentalt förberedd inför tävlingen. Om det inte är så, är det ingen idé att ens fundera på att vinna tävlingar, eller heat. Men det handlar inte om motorer, fortsätter han.

- Annons -

Även om det varit kämpigt så är förhoppningen att problemen snart ska vara lösta.

– Det är utan tvekan min svåraste säsong i min karriär och i mitt liv. Jag hoppas att det snart kommer att klarna upp och att jag kommer kunna fokusera på idrotten. Det händer dåliga saker bakom kulisserna som påverkar resultaten. Men ofta ser inte kritikerna det, avslutar han.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna