- Annons -

Mathias Thörnblom öppnar för en återkomst till Lejonen: ”Förhoppningsvis”

Mathias Thörnblom har lämnat Lejonen för att få mer matcher i Piraterna. Men dörren till Lejonen är inte stängd.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Gislaved Speedway, Lejonens B-lag, eller utvecklingslag om man så vill besegrade Örnarna med 68–22 under torsdagskvällen. Mathias Thörnblom kör fortfarande för det småländska laget. Trots att han numera kör för Piraterna i Bauhausligan. I torsdagens match fick Thörnblom med sig 14+1 poäng.

– Det är inget att klaga på direkt, alla gör sitt jobb och jag hade en riktig bra dag. Jag hade bra starter och bra fart i grejerna, det känns skönt efter en lite tyngre dag i tisdags. Så är det i speedway, en dag kan det gå lite sämre, och så går det bättre en annan dag, säger Mathias Thörnblom till Speedwayfans.se.

Känner du att du börjar komma tillbaka från dina skador?

- Annons -

– Det känns bra för det mesta tycker jag, man är lite ringrostig på de banor man inte kört så mycket på. Men i Gislaved har jag varit och kört en del sedan skadan.

Mathias har drabbats hårt av dubbla skador under senaste- och årets säsong. Det gjorde att han lämnade Lejonen för att få fler matcher. Ny klubbadress blev Piraterna från Motala.

– Det är alltid tråkigt att lämna Lejonen i och med att jag nästan är som en hemmaprodukt. Men det är lite tjockt i laguppställningen, jag vill åka så många matcher som möjligt. Jag är glad att de ville släppa mig så att jag får köra. Förhoppningsvis kan jag komma tillbaka nästa säsong.

Tror du att du är tillbaka här nästa år?

- Annons -

– Ja, förhoppningsvis blir det så. Man får ju se hur det blir med snitt och hur Lejonen vill bygga laget, men förhoppninsvis blir det så. Vi får se helt enkelt.

Hur var det att debutera för Piraterna?

– Det var också jättekul, alla var välkomnande och trevliga där också. Sen var det lite extra press, jag ville gärna leverera direkt. Därför gick det inte som jag velat, men jag vet vad jag kan. Jag är inte oroad, jag ska bara slappna av lite mer.

Vad händer härnäst?

– Nu blir det en ledig helg, jag ska spela lite golf.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna