- Annons -

Polska överraskningen stannar i Smederna: ”En riktig startkanon”

Patryk Wojdylo kom in i Smederna som ett okänd namn för många. Efter att ha stått för flera fina insatser är han nu klar för en fortsättning i klubben.

- Annons -

Patryk Wojdylo gjorde den gångna säsongen fem matcher i Smedvästen. Polacken snittade på de matcherna 1.524 poäng per heat. Efter att ha nollat i den första matchen i Västervik revanscherade han sig ordentligt i hemmamatchen mot Lejonen.

– Det känns jättebra att vi har fått klart med Patryk. Han visade 2022 vad han kan när han är som bäst. Resultatet nere i Västervik berodde nog främst på nervositet eftersom det var hans första match i Sverige. Han är fortfarande ung och vi tror att han fortsätter att utvecklas. Det är alltid skönt att ha en riktig startkanon i laget, säger Jerker Eriksson till klubbens hemsida.

Smederna 2023
Robert Lambert, 2.121
Pontus Aspgren, 2.095
Kacper Woryna, 2.018
Michael Jepsen Jensen, 1.557
Patryk Wojdylo, 1.524
Jaimon Lidsey, 1.370
Joel Andersson, 1.152
Philip Hellström Bängs, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna