- Annons -

Chugunov klar för fortsättning i Västervik: ”Har härlig attityd”

Gleb Chugunov gjorde den gångna säsongen sin första säsong i Västervik, nu är ryssen som kör på polsk licens klar för en fortsättning i klubben.

- Annons -

Gleb Chugunov inledde säsongen på ett strålande sätt i Sverige. Därefter mattades han form av något på slutet. Trots det hade han det högsta snittet av alla förare på hemmabanan i Västervik.

I ett pressmeddelande kommenterar Morgan Andersson förlängningen.

– Det känns mycket bra att fortsätta samarbetet med Gleb. Han kom in i säsongen med en härlig attityd och levererade mycket bra speciellt på hemmaplan där han många gånger var omutbar. Tyvärr var han inblandad i en otäck olycka i Polen mitt i säsongen som resulterade i att han fick göra ett uppehåll från tävlandet. Gleb hade lite problem att hitta tillbaka till sin form efter det, men vi såg vad han är kapabel till när alla bitar är på plats, säger Morgan Andersson.

Gleb Chugunov går in på snittet 1.759.

- Annons -

Västervik 2023
Bartosz Smektala, 2.041
Tai Woffinden, 2.022
Gleb Chugunov, 1.759
Mads Hansen, 1.407
Jacob Thorssell, 1.174
Anton Karlsson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna