- Annons -

Polen storfavoriter i Semifinal 1

På onsdag är det dags för den första semifinalen i årets upplaga av Speedway Of Nations. Polen får ses som storfavoriter.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har blivit dags för Speedway Of Nations som i år var tänkt att avgöras i danska Esbjerg. Så blir det dock inte, istället kommer tävlingen att köras i Vojens.

Under onsdagen och torsdagen körs semifinaler, på fredagen kör juniorerna sin final och på lördagen är det dags för seniorernas final. De tre bästa lagen från båda semifinalerna tar sig vidare till finalen. Danmark är i egenskap av värdnation redan klar för finalen.

I onsdagens kval får Polen med Bartosz Zmarzlik i spetsen ses som storfavoriter. Ett lag som möjligtvis kan utmana är Australien, anförda av Jason Doyle. Det mest spännande med den första semifinalen lär bli kampen om tredjeplatsen. Där känns det ganska öppet, jag utgår från att Ukraina slutar sist. I övrigt är det tre jämna lag som slåss om den sista platsen.

- Annons -

Det ska bli kul att följa denna speedwayvecka, det är alltid roligt med landslagsmatcher, oavsett om det är SON eller klassiska lag-VM.

Semifinal 1

Tyskland
1. Kai Huckenbeck
2. Norick Blödorn
3. Erik Riss

Polen
1. Bartosz Zmarzlik
2. Maciej Janowski
3. Patryk Dudek

- Annons -

USA
1. Luke Becker
2. Broc Nicol
3. Dillon Ruml

Lettland
1. Francis Gusts
2. Jevgeņijs Kostigovs
3. Olegs Mihailovs

Finland
1. Timo Lahti
2. Timi Salonen
3. Jesse Mustonen

Australien
1. Jason Doyle
2. Max Fricke
3. Jack Holder

Ukraina
1. Marko Levishyn
2. Stanislav Melnychuk
3. Vitaly Lysak

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna