- Annons -

Oliver Berntzon redo att köra för Örnarna: ”Känns lite som hemma”

Oliver Berntzon kommer att börja köra för Örnarna i Allsvenskan när hans polska säsong är över. Någonting som blir viktigt för honom fram mot hösten.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Oliver Berntzon har varit klar för Örnarna en tid, när hans polska säsong är över drar han på sig örnstället och gör några matcher i den svenska andraligan. Oliver berättar om vad som fick han att fatta det här beslutet.

– Det kommer passa kanon för mig när den polska säsongen blev så kort i och med att det inte blir något slutspel. Det är väl ingenting jag hade gjort annars men nu känns det bra, säger Oliver Berntzon.

Att få köra för Örnarna blir lite speciellt för Smålänningen som bor i Mariestad.

- Annons -

– Det ska bli roligt, jag har ju bott här nu i sju år så det känns lite som hemma. Det är även kul att kunna hjälpa klubben, förhoppningsvis kan det locka lite extra åskådare.

Oliver Berntzon ser fram emot att köra för Örnarna. Foto: Erik Kruse

Hur viktigt är det att få lite fler matcher under hösten?

– Det är jätteviktigt, det är väl egentligen den stora anledningen till att jag gör det här. Jag vill inte ha för få tävlingar i augusti och september, avslutar Oliver Berntzon.

Oliver Berntzon ansluter med ett snitt på 2.856 poäng per heat.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna