- Annons -

Piratföraren får lämna: ”Vi förväntade oss mer av honom”

Birmingham Brummies är nykomling i Englands högstaliga och för närvarande ligger laget sexa med tre poäng på nio matcher. Nu agerar klubben i jakten på mer poäng.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På sin hemsida meddelade idag Birmingham att man gör förändring i laget. Tjecken Vaclav Milik som var ny klubben inför säsongen få lämna laget efter en tung inledning.

– Han är en superkille och en bra lagförare men det fungerade inte för honom och var kanske bara för ett par matcher men vi förväntade oss mer av när han fick köra som reserv, säger lagets lagledare Sam Ermolenko till klubbens hemsida.

In som ersättare i laget kommer den 32-årige australiensaren Justin Sedgmen som är ett känt ansikte för Birminghams fans. Totalt har han tre säsonger bakom sig i klubben varav två av dem de senate två säsongerna, den första var redan 2010.

- Annons -

– Jag har känt honom sedan han var liten när jag brukade resa till Mildura i Australien. Jag har hjälpt honom mekaniskt tidigare med motorer och Justin har varit känd för att ringa mig och be om råd då och då. Vi hade en bra pratstund med honom när vi ville göra den här förändringen och han försäkrade mig om att han kan göra det jobb vi behöver honom till, säger Sam Ermolenko om sitt tillskott Justin Sedgmen.

Nästa match för Birmingham är på torsdag borta mot serieledande Ipswich Witches.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna